zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Vluchtauto schietpartij Duitsland aangetroffen bij winkelcentrum Alexandrium Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben donderdagavond nabij station Alexander de vluchtauto van een schietpartij in Duitsland aangetroffen. De auto werd gespot toen hij door ANPR camera’s werd herkend, agenten startten direct een klopjacht en zette daarbij onder andere een politiehelikopter in.

Na een korte zoekactie werd de auto op de Eridanusstraat aangetroffen, in de auto lagen enkele tassen. De auto is vervolgens in beslag genomen. De verdachten zijn vooralsnog niet meer aangetroffen, zij worden ervan verdacht in Duitsland betrokken te zijn geweest bij een schietpartij. Zij reden vervolgens via Venlo terug naar Rotterdam.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -