zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Massale inzet hulpdiensten na gevonden kinderfietsjes Nieuwe Waterweg Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Hulpverleners hebben zaterdagmiddag geruime tijd gezocht naar twee kinderen die mogelijk te water waren geraakt langs de Nieuwe Waterweg op de Landtong in Rozenburg. Langs het water waren twee kinderfietsen gevonden, maar van de kinderen was niets te bekennen.

De brandweer heeft een geruime tijd gezocht met meerdere duikers en schaalde op naar middel hulpverlening. De brandweer zocht onder andere langs de kant met bootjes en duikers. Niet veel later werden de kinderen al vissend verderop op de langtong aangetroffen.

Foto’s : Martijn de Bruijn

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -