maandag, januari 18, 2021

Rotterdammers en Capellenaar beroven lachgaskoerier in Breda

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht twee Rotterdammers (20 en 18) en een 19-jarige Capellenaar aangehouden voor de beroving van een lachgaskoerier in Breda. Het slachtoffer werd door het drietal bedreigd en en beroofd maar raakte niet gewond.

De beroving vond omstreeks 03.00 uur plaats, het 21-jarige slachtoffer was op dat moment op een parkeerplaats in Breda aangekomen om de bestelling af te leveren, daar werd hij vervolgens met een wapen bedreigd en beroofd door vijf mannen. Naast de Rotterdammers en de Capellenaar gaat het om een 19-jarige uit Breda en een 19-jarige zonder vaste woonplaats. Na de beroving ging het vijftal er in een auto vandoor.

De inmiddels gealarmeerde politie kon de auto van de verdachten klemrijden. Één van de mannen kon direct worden gearresteerd, drie anderen konden in een park worden aangehouden. De vijfde verdachte bleek zich te hebben verschanst op het dak van een flatgebouw en kon alsnog worden aangehouden, alle vijf zitten ze nog vast.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg