zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

- advertentie -

Haastrecht – Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand.

De brandweer had het vuur snel geblust, van de nog vrij nieuwe Ford Fiesta is weinig meer over. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Een berger heeft het wrak van de openbare weg gehaald en meegenomen.

Foto’s : Jordi de Bruijn

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -