zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie onderzoekt schietpartij Spangesekade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Spangesekade heeft zondagmiddag een schietincident plaatsgevonden. Vooralsnog zijn er geen schutters of slachtoffers aangetroffen. Agenten deden ter plekke onderzoek en vonden een voertuig wat was beschoten.

Wat er precies aan het schietincident vooraf is gegaan is nog niet bekend. Of de auto daadwerkelijk vanmiddag is beschoten is nog onduidelijk. Meerdere omstanders belden de politie nadat zijn rond half vier schoten hadden gehoord, kort daarna reden er meerdere auto’s hard weg.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -