Politie start groot onderzoek na ernstig zedenmisdrijf in Zuiderpark Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van een ernstig zedenmisdrijf in het Zuiderpark op maandag 7 september. Er wordt naar twee nog onbekende verdachten gezocht.

Op de bewuste maandag was een 20-jarige Rotterdamse rond 17.30 uur aan het hardlopen in het Zuiderpark. Ter hoogte van de Zuiderpark Promenade West werd zij door twee onbekende getinte mannen gedwongen om naar de bosjes te lopen. Hier werd zij vastgehouden en werd zij slachtoffer van een ‘ernstig zedenmisdrijf’, zo beschrijft de politie.

- Advertisement -

De daders sloegen hierna op de vlucht en lieten het slachtoffer achter. Hevig geëmotioneerd belde zij hierna met een vriendin die daarna direct de politie alarmeerde. Agenten troffen het slachtoffer aan en hebben zich over haar ontfermd, terwijl andere eenheden de omgeving uitkamden. Direct werd een onderzoek gestart waarbij camerabeelden zijn veiliggesteld en forensisch onderzoekers met speurhonden naar sporen hebben gezocht.

Informatie melden
De politie heeft een team van rechercheurs op de zaak gezet. Alle informatie is welkom. Er waren ten tijde van het zedenmisdrijf veel mensen in het Zuiderpark. Mogelijke getuigen of mensen die andere mogelijk bruikbare informatie voor het politieonderzoek hebben, kunnen zich melden via opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Specifiek is het team op zoek naar een man die zich over het slachtoffer heeft ontfermd rond 17.30 uur op de hoek van de Groene Kruisweg en Pendrechtseweg.


Bron foto: Politie

 

- Advertisement -

Gerelateerd