maandag, januari 25, 2021

Politie zoekt getuigen van schietincident op Spangensekade in Rotterdam

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een schietincident dat op 20 september op de Spangensekade plaatsvond. Dit laat de politie vandaag weten.

Rond 15.30 uur werd de politie gebeld nadat ter hoogte van een rijschool geschoten was en meerdere mensen wegrenden. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de dader(s) al weg en werd alleen nog een huls en kogelinslagen in twee geparkeerde auto’s aangetroffen. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie spreekt graag met getuigen die hebben gezien wat er op die zondagmiddag gebeurd is. Wie die informatie heeft, wordt gevraagd die met de politie te delen via 0900-8844. Ook camerabeelden zijn zeer welkom, zo laat de politie weten. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Foto: Archief

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg