Politie zoekt getuigen van schietincident op Spangensekade in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een schietincident dat op 20 september op de Spangensekade plaatsvond. Dit laat de politie vandaag weten.

Rond 15.30 uur werd de politie gebeld nadat ter hoogte van een rijschool geschoten was en meerdere mensen wegrenden. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de dader(s) al weg en werd alleen nog een huls en kogelinslagen in twee geparkeerde auto’s aangetroffen. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie spreekt graag met getuigen die hebben gezien wat er op die zondagmiddag gebeurd is. Wie die informatie heeft, wordt gevraagd die met de politie te delen via 0900-8844. Ook camerabeelden zijn zeer welkom, zo laat de politie weten. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Foto: Archief

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...