woensdag, januari 27, 2021

Man en hond mishandeld in Gorinchem; Politie zoekt getuigen

Gorinchem – Een Gorkummer die zijn honden aan het uitlaten was is in de ochtend van 15 september werd door een nog onbekende man belaagd. Ook één van de honden kreeg een trap. De politie doet nu een getuigenoproep in de hoop de dader aan te kunnen houden.

De man liet op de bewuste dag zijn honden rond 9.30 uur uit op de oever van de Duveltjesgracht, een voetpad naast Buiten de Waterpoort. Een onbekende man kwam ineens op hem af en liep tegen hem aan.

Meteen kreeg één van de honden van het slachtoffer een schop van de dader. Toen de hondenuitlater de dader wilde aanspreken en hem vastpakte, kreeg hij direct klappen en schoppen. De dader liep daarna weg in de richting van de Kanselpoort. Hij liet het slachtoffer ontredderd en vol met beurse plekken achter. Zijn bril was beschadigd en zijn shirt kapot.

Getuigenoproep
De politie zoekt de dader en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Was u getuige van deze mishandeling en heeft u de politie nog niet gesproken? Of heeft u andere  waardevolle informatie of misschien beelden van de mishandeling? De politie in Gorinchem is er blij mee en neemt uw informatie graag in ontvangst. Bel 0900-8844 of meld tips anoniem op de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.

Related Articles

Uitslaande brand restaurant Plaswijckpark Ringdijk Rotterdam

0
Woensdagavond 27 januari rond 19.15 uur is een uitslaande brand uitgebroken in een rietendak van...

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,270FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg