donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Man en hond mishandeld in Gorinchem; Politie zoekt getuigen

- advertentie -

Gorinchem – Een Gorkummer die zijn honden aan het uitlaten was is in de ochtend van 15 september werd door een nog onbekende man belaagd. Ook één van de honden kreeg een trap. De politie doet nu een getuigenoproep in de hoop de dader aan te kunnen houden.

De man liet op de bewuste dag zijn honden rond 9.30 uur uit op de oever van de Duveltjesgracht, een voetpad naast Buiten de Waterpoort. Een onbekende man kwam ineens op hem af en liep tegen hem aan.

Meteen kreeg één van de honden van het slachtoffer een schop van de dader. Toen de hondenuitlater de dader wilde aanspreken en hem vastpakte, kreeg hij direct klappen en schoppen. De dader liep daarna weg in de richting van de Kanselpoort. Hij liet het slachtoffer ontredderd en vol met beurse plekken achter. Zijn bril was beschadigd en zijn shirt kapot.

Getuigenoproep
De politie zoekt de dader en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Was u getuige van deze mishandeling en heeft u de politie nog niet gesproken? Of heeft u andere  waardevolle informatie of misschien beelden van de mishandeling? De politie in Gorinchem is er blij mee en neemt uw informatie graag in ontvangst. Bel 0900-8844 of meld tips anoniem op de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -