Verdachte langer vast in onderzoek dode vrouw in Rotterdams portiek; Politie dringend op zoek naar tipgevers

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdag 17 september werd het lichaam van een 41-jarige vrouw gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield haar partner aan als verdachte. Gister besliste de rechter-commissaris dat de man ten behoeve van het onderzoek nog voor tenminste drie dagen vast blijft zitten. Voor dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar mensen die de vrouw donderdagavond nog hebben gezien en meer kunnen vertellen over haar toestand.

De vrouw en man woonden beiden in de portiek waar de vrouw later op de avond levenloos door de hulpdiensten is aangetroffen. Het staat nog niet vast dat het gaat om een misdrijf, maar om dit uit te sluiten en hier gedegen onderzoek naar te doen, is de politie dringend op zoek naar mensen die donderdagavond contact hebben gehad met danwel de 41-jarige vrouw, danwel haar 43-jarige partner of hen heeft gezien.

- Advertisement -

Ook hoort de politie graag of mensen op of nabij de kruising Bree/ Groene Hilledijk iets bijzonders hebben gehoord of gezien. Tot slot is de politie benieuwd of betrokkenen achtergrondinformatie hebben over de 41-jarige vrouw en eventueel welke afspraken of plannen zij had die middag of avond.

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...