zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Verdachte langer vast in onderzoek dode vrouw in Rotterdams portiek; Politie dringend op zoek naar tipgevers

- advertentie -

Rotterdam – Donderdag 17 september werd het lichaam van een 41-jarige vrouw gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield haar partner aan als verdachte. Gister besliste de rechter-commissaris dat de man ten behoeve van het onderzoek nog voor tenminste drie dagen vast blijft zitten. Voor dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar mensen die de vrouw donderdagavond nog hebben gezien en meer kunnen vertellen over haar toestand.

De vrouw en man woonden beiden in de portiek waar de vrouw later op de avond levenloos door de hulpdiensten is aangetroffen. Het staat nog niet vast dat het gaat om een misdrijf, maar om dit uit te sluiten en hier gedegen onderzoek naar te doen, is de politie dringend op zoek naar mensen die donderdagavond contact hebben gehad met danwel de 41-jarige vrouw, danwel haar 43-jarige partner of hen heeft gezien.

Ook hoort de politie graag of mensen op of nabij de kruising Bree/ Groene Hilledijk iets bijzonders hebben gehoord of gezien. Tot slot is de politie benieuwd of betrokkenen achtergrondinformatie hebben over de 41-jarige vrouw en eventueel welke afspraken of plannen zij had die middag of avond.

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -