maandag, januari 18, 2021

Vermoedelijke molotovcocktail tegen Zoetermeerse woning gegooid; Politie zoekt getuigen

Zoetermeer – De districtsrecherche in Zoetermeer zoekt getuigen van de brandstichting bij een woning aan de Sumatra, maandagavond 21 september rond middernacht. De schade bleef beperkt aan de buitenzijde van de woning en niemand raakte gewond.

De bewoners van de woning werden rond middernacht opgeschrikt door een klap waarna de voordeur in brand zou staan. Direct werden de hulpdiensten gebeld en toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de brand al gedoofd. Vermoedelijk is er een molotovcoctail tegen de voordeur gegooid. De voordeur en gevel raakten door de brand beschadigd.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Heeft u informatie die de recherche kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam -  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist....

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg