zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Vermoedelijke molotovcocktail tegen Zoetermeerse woning gegooid; Politie zoekt getuigen

- advertentie -

Zoetermeer – De districtsrecherche in Zoetermeer zoekt getuigen van de brandstichting bij een woning aan de Sumatra, maandagavond 21 september rond middernacht. De schade bleef beperkt aan de buitenzijde van de woning en niemand raakte gewond.

De bewoners van de woning werden rond middernacht opgeschrikt door een klap waarna de voordeur in brand zou staan. Direct werden de hulpdiensten gebeld en toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de brand al gedoofd. Vermoedelijk is er een molotovcoctail tegen de voordeur gegooid. De voordeur en gevel raakten door de brand beschadigd.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Heeft u informatie die de recherche kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -