zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig.

De brandweer is ter plaatse en ook het personeel van de traumahelikopter is inmiddels ter plaatse. De verbindingsweg van de A38 vanuit Ridderkerk naar Rotterdam-Noord is door het ongeval afgesloten voor het verkeer. Omdat het gaat om een afrit is de filevorming bijna nihil, wel staat er een kijkersfile op de A16.


Foto: Archief (A. Sneeuw)

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -