dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De patatkraam is niet in brand gevlogen. Één persoon is lichtgewond geraakt. Een ambulance controleert het slachtoffer. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Foto : Kevin Schenk


- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -