dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Kleine brand in auto Capelseplein Capelle aan den IJssel (video)

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist kreeg donderdagmorgen de schrik van zijn leven toen hij het Capelseplein opreed en spontaan rookontwikkeling onder de motorkap vandaan zag komen. De automobilist zette de auto direct stil en bluste de beginnende brand met een poederblusser.

De brandweer was vervolgens snel ter plaatse om de brand te controleren en volledig uit te maken, hierna is het voertuig de busbaan opgeduwd zodat overig verkeer gemakkelijker kon passeren. Er raakte bij de brand niemand gewond. Een berger heeft het voertuig weggehaald.

Foto : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -