dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Krimpense schoolkinderen leggen verkeersexamen af

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Ruim 225 scholieren hebben donderdagmiddag het fietsexamen afgelegd. De eerste deelnemers werden persoonlijk door Burgemeester Vroom op weg gestuurd. De politie heeft samen met politiestudenten en de verkeersbegeleiders van veilig verkeer nederland de 7,3 kilometer lange fietsroute bewaakt.

Alle kinderen hebben laten zien dat ze er helemaal klaar voor zijn en veilig op de fiets naar school kunnen. Er werd keurig rondom gekeken bij kruispunten en bij stoplichten werd er netjes gewacht. Het verkeersexamen werd in de ochtend afgelegd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -