maandag, januari 25, 2021

Oude Russische onderzeeër vat vlam bij sloopwerkzaamheden Koggehaven Vlaardingen

Vlaardingen – Hulpverleners zijn donderdagmorgen uitgerukt voor een felle brand op het terrein van een demontagebedrijf van oude schepen in de Koggehaven in Vlaardingen. Tijdens het slopen van een oude Russische onderzeeër ging er wat mis en ontstond er brand. Korte tijd late was er sprake van een forse rookontwikkeling.

Het zou gaan om de Russische onderzeeër Foxtrot die wordt gesloopt, volgens het bedrijf Jansen Recycling Group ontstond de brand in een restje brandstof wat nog in de boot zat. Het slopen was volgens hen al bijna klaar. Het schip lag jaren in Amsterdam, toen was niet duidelijk wie de eigenaar was. De gemeente heeft uiteindelijk het schip laten afvoeren om te laten slopen.

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg