Oude Russische onderzeeër vat vlam bij sloopwerkzaamheden Koggehaven Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Hulpverleners zijn donderdagmorgen uitgerukt voor een felle brand op het terrein van een demontagebedrijf van oude schepen in de Koggehaven in Vlaardingen. Tijdens het slopen van een oude Russische onderzeeër ging er wat mis en ontstond er brand. Korte tijd late was er sprake van een forse rookontwikkeling.

Het zou gaan om de Russische onderzeeër Foxtrot die wordt gesloopt, volgens het bedrijf Jansen Recycling Group ontstond de brand in een restje brandstof wat nog in de boot zat. Het slopen was volgens hen al bijna klaar. Het schip lag jaren in Amsterdam, toen was niet duidelijk wie de eigenaar was. De gemeente heeft uiteindelijk het schip laten afvoeren om te laten slopen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd