maandag, januari 25, 2021

Persoon zwaargewond na aanrijding Kanaalweg Capelle aan den IJssel


Capelle aan den IJssel – Een persoon is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Kanaalweg door een bestelbus. Het slachtoffer bleek te liggen tussen de twee voertuigen en moet behandeld worden door onder andere personeel van de ambulance. Ook een traumateam werd opgeroepen.

Agenten die onderweg waren naar het ongeluk klapten ter hoogte van de kruising met de ‘s-Gravenweg op een ander personenvoertuig. Voor zover bekend zijn hier geen gewonden bij gevallen. Omdat het gaat om twee ongevallen waaronder een betrokken politievoertuig is de weg groot afgezet en is het doorgaande verkeer gestremd, de politie doet momenteel onderzoek

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg