dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Persoon zwaargewond na aanrijding Kanaalweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -


Capelle aan den IJssel – Een persoon is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Kanaalweg door een bestelbus. Het slachtoffer bleek te liggen tussen de twee voertuigen en moet behandeld worden door onder andere personeel van de ambulance. Ook een traumateam werd opgeroepen.

Agenten die onderweg waren naar het ongeluk klapten ter hoogte van de kruising met de ‘s-Gravenweg op een ander personenvoertuig. Voor zover bekend zijn hier geen gewonden bij gevallen. Omdat het gaat om twee ongevallen waaronder een betrokken politievoertuig is de weg groot afgezet en is het doorgaande verkeer gestremd, de politie doet momenteel onderzoek

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -