zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Stroomuitval bij DCV Krimpen aan den IJssel na kabelbreuk

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Bij de voetbalclub DCV aan het Waalplantsoen is vrijdagavond de stroom uitgevallen nadat er een kabel was gebroken. Men was bezig om een grote tent op te bouwen en sloeg daarbij een flinke metalen pin in de grond die vervolgens kortsluiting maakte.

De brandweer kwam ter plekke om te kijken of er geen gevaar was voor de omgeving. Vanwege de vele regen kon er sprake zijn van een gevaarlijke situatie. Nadat Stedin ter plaatse is gekomen vertrok de brandweer weer. Hoelang het herstel zal duren is nog onbekend.

Foto : Jeroen van Zomeren

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -