donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Brandweer treft drugslab aan na melding van rook uit garage Soetendaalsekade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft zaterdagavond een drugslab aangetroffen in een autogarage aan de Soetendaalsekade in Rotterdam-Noord. Volgens Google Maps gaat het om autogarage Atak. De brandweer kreeg een melding binnen dat er rook uit de garage kwam en rukte uit voor een mogelijke brand. Eenmaal in het pand bleek er geen brand te woedden maar was er vermoedelijk een proces in werking voor het verwerken van drugs.

In het pand werden verschillende vaten, gasbranders en pannen aangetroffen. Volgens nog onbevestigde bronnen is er een persoon aangehouden. De politie kon hier nog geen duidelijk over geven. Omdat nog niet bekend was of er sprake was van een gevaarlijke stof werden de woningen boven de garage ontruimd. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -