dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Man gepakt met doorgeladen vuurwapen in Rotterdam-Pendrecht

- advertentie -

Rotterdam – Agenten van de eenheid Rotterdam Charlois hebben vrijdagavond tijdens een controle in Pendrecht een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. De man kreeg een stopteken waarop zijn auto werd doorzocht.

Bij het zoeken in de auto troffen de agenten een vuurwapen aan, welke gereed was om te schieten. De verdachte werd daarop aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen om de herkomst ervan te onderzoeken maar ook om te kijken of het wapen eerder is gebruikt bij de vele schietpartijen in Rotterdam.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -