zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding na ruzie Sumatraweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben vrijdagavond 26 september een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een man met een mes op de Sumatraweg in Rotterdam. Agenten kwamen ter plaatse voor een ruzie tussen twee personen, toen zij de personen wilden aanspreken begonnen omstanders zich te bemoeien met het gesprek en ontstonden er meerdere groepjes.

De agenten probeerden de boel kalm te krijgen maar plots trok één van de personen een mes. Agenten zagen zich vervolgens genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen waarop er drie personen, ook de man met het mes kon worden aangehouden. Er vielen geen gewonden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -