dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

- advertentie -

Moordrecht – Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder. 

De politie hield op de afrit een automobilist aan middels een BTGV-procedure een 49-jarige man uit Nijmegen aan. In de auto van de man werd vervolgens geen vuurwapen aangetroffen, wel was hij onder invloed van drugs en niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De man is overgebracht naar het bureau en zijn auto is in beslag genomen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -