dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

- advertentie -

Boskoop – In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd.

Voor de deuren werden een aantal personen gecontroleerd. Kort na het incident is een 30-jarige man uit Boskoop aangehouden. In de woning is een groot sporenonderzoek gestart. De politie is op zoek naar getuigen.

Foto : Ingezonden

- Advertisement -
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -