zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

FIOD valt bedrijfspand in Ridderkerk binnen, bedrijf verdacht van miljoenenfraude met omzetbelasting

- advertentie -

Ridderkerk – De Fiscale Opsporingsdienst FIOD is maandag een bedrijfspand in Ridderkerk binnengevallen. Volgens Rijnmond gaat het om een inval in een lopend onderzoek naar fraude met e-commerce, handel via het internet. Het is niet bekend welk bedrijf men precies is binnengevallen.

Volgens de FIOD bestaat er een vermoeden dat het bedrijf heeft meegewerkt aan een schijnconstructie waardoor er nergens in Europa omzetbelasting werd afgedragen over Chinese goederen. Er wordt geschat dat het bedrijf onderdeel uit maakt van circa 13 miljoen euro aan fraude. Drie personen worden momenteel verdachte in deze zaak. Het gaat om een voormalig bestuurder en twee venootschappen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, wel is de bedrijfsadministratie in beslag genomen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -