zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Politie houdt drie Amsterdammers aan voor liquidatie Clazina Kouwenbergzoom Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politieagenten hebben dinsdagochtend 29 september drie Amsterdammers van 29, 32 en 34 aangehouden als verdachten voor het dodelijke schietincident aan de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam. Op vrijdag 5 juni werd de 58-jarige Cevat tijdens het uitlaten van zijn hond op straat geliquideerd. 

Na het schietincident werd op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel een brandend voertuig aangetroffen, de politie vermoed dat deze twee incidenten iets met elkaar te maken hebben. Het slachtoffer zou zijn doodgeschoten met vermoedelijk een automatisch vuurwapen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen die zich nog niet hebben gemeld.Heeft u informatie die het onderzoek verder kan helpen? Laat het de politie weten via 0800-6070, Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl. Vertrouwelijk informatie delen over een ernstig misdrijf kan ook via Team Criminele Inlichtingen.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -