woensdag, januari 20, 2021

Politie houdt drie Amsterdammers aan voor liquidatie Clazina Kouwenbergzoom Rotterdam

Rotterdam – Politieagenten hebben dinsdagochtend 29 september drie Amsterdammers van 29, 32 en 34 aangehouden als verdachten voor het dodelijke schietincident aan de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam. Op vrijdag 5 juni werd de 58-jarige Cevat tijdens het uitlaten van zijn hond op straat geliquideerd. 

Na het schietincident werd op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel een brandend voertuig aangetroffen, de politie vermoed dat deze twee incidenten iets met elkaar te maken hebben. Het slachtoffer zou zijn doodgeschoten met vermoedelijk een automatisch vuurwapen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen die zich nog niet hebben gemeld.Heeft u informatie die het onderzoek verder kan helpen? Laat het de politie weten via 0800-6070, Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl. Vertrouwelijk informatie delen over een ernstig misdrijf kan ook via Team Criminele Inlichtingen.

 

Related Articles

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg