zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Vier mannen aangehouden na vondst van 5000 cash, een vuurwapen en een mes Dorpsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond vier inzittenden van een personenvoertuig aangehouden nadat er tijdens een controle een vuurwapen, een mes en 5000 euro aan contant geld werden aangetroffen. Twee van de jongens zijn minderjarig.

De agenten troffen het voertuig rond 20.45 uur aan op de Dorpsweg toen zij in tegengestelde richting het betreffende voertuig zonder verlichting op hen af zagen komen. De auto werd staande gehouden en de inzittenden van de auto werden direct herkend. Agenten mogen op grond van de informatie die zij wisten direct startten met een fouillering. Tijdens het fouilleren werd er ruim 5000 aangetroffen, in twee heuptasjes werden een mes en een vuurwapen aangetroffen.

De vier Rotterdammers van 19, 18 en twee van 16 jaar oud zijn ingesloten en zijn verhoord door de recherche.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -