dinsdag, mei 18, 2021
15.3 C
Rotterdam
dinsdag 18 mei 2021

Vier Zoetermeerders aangehouden voor ontvoering Haagenaar

Zoetermeer, Den Haag – De politie heeft maandagochtend 28 september vier mannen aangehouden die verdacht worden van de ontvoering van een 21-jarige man uit Den Haag in oktober 2019. Dat heeft de politie vandaag laten weten.

De jonge Hagenaar werd in oktober vorig jaar ontvoerd. Meer details over deze ontvoering heeft de politie niet gegeven. Onderzoek leidde de politie naar de verdachten. Verschillende woningen en opslagruimtes in Zoetermeer, Nootdorp, Delft en Tilburg werden doorzocht. Hierbij zijn vier verdachten aangehouden door het arrestatieteam en het ondersteuningsteam van de politie.

Bij de doorzoeking verrichtte de politie nog twee aanhoudingen. Een 21-jarige Tilburger wordt verdacht van witwassen en een 23-jarige Zoetermeerder is aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Daarnaast trof de politie met behulp van speurhonden verdovende middelen en contant geld aan in de woningen. Deze zijn samen met enkele voertuigen in beslag genomen.

Hoofdverdachten in alle beperkingen vast
De vier hoofdverdachten, drie mannen van 20 jaar en één van 21 jaar uit Zoetermeer, zitten )net als de 21-jarige verdachte uit Tilburg) in alle beperkingen, wat betekent dat zij alleen met hun advocaat contact mogen hebben. De vier Zoetermeerse mannen worden verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving en bedreiging. De 23-jarige Zoetermeerder is inmiddels heengezonden. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

 

Related Articles

Massale uitruk hulpdiensten voor onwelwording Groendalseweg Bleiswijk

0
Bleiswijk - De hulpdiensten rukten in de nacht van maandag op dinsdag in grote getale...

Gewonde na steekpartij Sibajakstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij in de Sibajakstraat in Rotterdam is afgelopen nacht één persoon...

Fatale brand Boskoop had technische oorzaak

0
Boskoop - Het onderzoek naar de fatale brand aan Den Ham in Boskoop is afgerond....

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Man raakt gewond bij steekpartij in Rotterdam-Delfshaven

Man raakt gewond bij steekpartij in Rotterdam-Delfshaven [...]

Rotterdam zet gebouwen in spotlights voor songfestival

Rotterdam zet gebouwen in spotlights voor songfestival [...]

Studenten voeren actie in acht steden, waaronder Rotterdam

Studenten voeren actie in acht steden, waaronder Rotterdam [...]

Hoe houdt Stadion Feyenoord de PvdA nog binnenboord?

Hoe houdt Stadion Feyenoord de PvdA nog binnenboord? [...]

Ook IJslandse songfestivaldelegatie test negatief

Ook IJslandse songfestivaldelegatie test negatief [...]

Stay Connected

9,392FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg