Meerdere aanhoudingen na zware mishandeling op de Binnenhof in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen dagen meerdere verdachten aangehouden naar aanleiding van een zware mishandeling op de Binnenhof die vorige week plaatsvond. Daarbij werd een 52-jarige Rotterdammer in elkaar geslagen na een woordenwisseling over de corona-maatregelen aldaar.

Vrijdagmiddag 25 september liepen het slachtoffer en zijn vrouw op de Binnenhof toen zij door een groep van vier mannen werden gepasseerd. Toen de vrouw de groep aansprak op de aangepaste looproutes, ontstond er een woordenwisseling en al snel kreeg de man meerdere klappen in het gezicht. Per ambulance werd de Rotterdammer naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels is het slachtoffer thuis, maar is nog wel aan het herstellen.

Aanhoudingen
De politie startte naar aanleiding van de mishandeling een onderzoek. Dezelfde dag kon de eerste verdachte, een 54-jarige Rotterdammer, worden aangehouden. Woensdag 30 september hebben de drie overige mannen zich op het bureau gemeld, waarvan twee zijn aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen en 34-jarige man, beiden uit Rotterdam.

De jongen en 34-jarige man zitten momenteel nog vast. De derde verdachte, een 60-jarige Rotterdammer, heeft een verklaring af moeten leggen. Hij blijft evenals de 54-jarige Rotterdam nog wel verdachte in de zaak.

- Advertisement -

Gerelateerd