Gouwenaar zwaar mishandeld in Boskoop; Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Boskoop – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een zware mishandeling in Boskoop. Daarbij raakte een 52-jarige man uit Gouda gewond.

Het incident vond al een week geleden plaats in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september. Pas nu komt de politie met de getuigenoproep. Het slachtoffer kwam rond 01.00 uur uit een café in de Barendstraat toen hij plotseling een harde klap op zijn achterhoofd kreeg. Een aantal jongeren gaf de man vervolgens enkele rake trappen.

Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en moest met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd worden. De politie heeft de zaak in onderzoek. De man heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Of heeft andere bruikbare informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld tips anoniem aan Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd