Twee aanhoudingen na overval Hesseplaats Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond twee jongens aangehouden na een overval op de Jumbo aan de Hesseplaats in Rotterdam-Ommoord. Het duo twee Rotterdammers van 13- en 17 jaardonker gekleed droegen maskers. Ze bedreigden het meisje achter de kassa met een mes en namen geld weg uit de kassa. Daarna gingen ze er rennend vandoor. 

Getuigen hadden gezien dat het tweetal zich in het tunneltje onder de metro aan het omkleden was, agenten die toevallig om de hoek bezig waren met een grootschalige verkeerscontrole gingen er direct op af. Niet veel later konden de twee jongens in de Mossenbuurt worden aangehouden, ze zijn naar het bureau overgebracht voor verhoor.

Tijdens de overval waren er veel mensen getuigen, de winkel was nog niet gesloten en stond nog redelijk vol met klanten bij de kassa’s. De schok die een overval met zich meebrengt is groot, de politie roept getuigen op om zich te melden. Ook kan iedereen die daar behoefte aan heeft contact opnemen met slachtofferhulp. Bij de overval raakte er niemand gewond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd