woensdag, januari 20, 2021

Verdachte (18) aangehouden voor dodelijke steekpartij van 17-jarige in Rozenburg

Rozenburg – Politieagenten hebben vrijdag een 18-jarige man aangehouden als verdachte voor de steekpartij van afgelopen woensdag op de Langeplaat in Rozenburg. Een 17-jarige man uit Rozenburg kwam daarbij om het leven nadat een ruzie op de parkeerplaats uitliep in een steekpartij. De jongen werd nog op straat gereanimeerd en zelfs geopereerd maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De verdachte een man uit Vlaardingen werd vervolgens door agenten gezocht, hij bleek echter te kunnen verblijven op meerdere plekken maar kon vrijdagmorgen worden aangehouden op vakantiepark Kruininger Gors. Zijn betrokkenheid en de rol van eventuele andere verdachten worden nader onderzocht. De politie gaf aan dat er na de steekpartij een zwarte Mercedes zou zijn weggereden, het is niet bekend wie en hoeveel mensen er in deze auto zaten.

Medewerkers van de Forensische Opsporing deden urenlang onderzoek, een voorbijganger vond per toeval op donderdag morgen een bebloed mes. De politie heeft het mes veiliggesteld en doet vervolgonderzoek op de sporen die aanwezig waren.

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg