Verdachte (18) aangehouden voor dodelijke steekpartij van 17-jarige in Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – Politieagenten hebben vrijdag een 18-jarige man aangehouden als verdachte voor de steekpartij van afgelopen woensdag op de Langeplaat in Rozenburg. Een 17-jarige man uit Rozenburg kwam daarbij om het leven nadat een ruzie op de parkeerplaats uitliep in een steekpartij. De jongen werd nog op straat gereanimeerd en zelfs geopereerd maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De verdachte een man uit Vlaardingen werd vervolgens door agenten gezocht, hij bleek echter te kunnen verblijven op meerdere plekken maar kon vrijdagmorgen worden aangehouden op vakantiepark Kruininger Gors. Zijn betrokkenheid en de rol van eventuele andere verdachten worden nader onderzocht. De politie gaf aan dat er na de steekpartij een zwarte Mercedes zou zijn weggereden, het is niet bekend wie en hoeveel mensen er in deze auto zaten.

Medewerkers van de Forensische Opsporing deden urenlang onderzoek, een voorbijganger vond per toeval op donderdag morgen een bebloed mes. De politie heeft het mes veiliggesteld en doet vervolgonderzoek op de sporen die aanwezig waren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....