Daders aangehouden na aangestoken autobrand op Snoekstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober twee personen aangehouden die worden verdacht van het in brand steken van een auto op de Snoekstraat.

Rond 02.00 uur surveilleerden agenten op een fietspad dat parallel loopt aan de Hudsonstraat toen ze een harde knal hoorden en vlammen zagen. Direct daarna klonken nog meer knallen en de agenten zagen dat er iets in brand stond. Ook zagen ze een man van deze brand wegrennen en in een auto stappen.

- Advertisement -

De surveillerende agenten gaven snel het kenteken van de auto door aan collega’s in de omgeving. Terwijl de zoekactie van de collega’s gaande was, gingen de surveillerende agenten terug naar de Snoekstraat om te achterhalen wat er in brand was gestoken. Hier bleek een personenauto in brand te staan. Een naastgelegen scooter liep eveneens flinke schade op en ook waren de ruiten van een huis door de hitte gebarsten. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde, maar voorkwam wel dat de brand zich nog verder uitbreidde.

Aanhoudingen
Vrij snel werd de auto gesignaleerd op de Parkkade. De twee inzittenden werden aangehouden. In de auto en bij de mannen was er voldoende bewijs voor de agenten om zeker te weten dat ze de juiste verdachten te pakken hebben. De twee verdachten, twee mannen van 19 en 20 jaa roud uit Waddinxveen, zitten vast en worden verhoord.


Bron foto: Archief

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...