zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Gewonde na steekpartij van Musschenbroekstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een man is zaterdag rond het middaguur gewond geraakt na een steekpartij in een woning aan de van Musschenbroekstraat in Schiedam. De politie meldt dat het gaat om een ruzie in de woning waarbij één persoon lichte verwondingen heeft opgelopen. Vanwege de paniek dacht men in eerste instantie dat het slachtoffer zwaargewond zou zijn en stuurde een traumahelikopter mee.

Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een bekend adres waar eerder in februari ook al een steekpartij heeft plaatsgevonden, toen raakten er twee mensen gewond. In de woning wonen Europese arbeidsmigranten. De politie heeft een verdachte aangehouden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -