donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Jongen (15) zakt zwaargewond in elkaar bij tramhalte Goudsesingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 15-jarige jongen is zwaargewond aankomen lopen bij een tramhalte aan de Goudsesingel in Rotterdam. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De jongen zakte bij de tramhalte waar hij had afgesproken met een vriend in elkaar en was niet meer aanspreekbaar.

Een ambulance bracht de jongen met spoed naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen die tussen half twaalf en twaalf uur in de buurt van de Goudsesingel en de Meent waren. De jongen had gewerkt bij een eetgelegenheid, wat er daarna precies is gebeurd is nog niet duidelijk.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -