zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man ernstig gewond na klappen van honkbalknuppel op hoofd Colosseumweg

- advertentie -

Rotterdam – Een 26-jarige Rotterdam is zaterdagavond omstreeks 20.00 uur ernstig gewond geraakt nadat hij een tankstation aan de Colosseumweg is geslagen met een honkbalknuppel. Het slachtoffer was daar met zijn vriendin aanwezig toen twee mannen kwamen aangelopen en een praatje begonnen te maken. De sfeer sloeg om en er ontstond een vechtpartij. Één van de mannen pakte een honkbalknuppel  en sloeg het slachtoffer er meerdere malen mee op zijn hoofd.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, volgens de politie is zijn toestand kritiek. De twee mannen reden daarna in een auto weg, het is onduidelijk of het slachtoffer en de mannen elkaar kenden. Een beroving van het slachtoffer lijkt vooralsnog uitgesloten. De politie zoekt getuigen van de mishandeling.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -