vrijdag, januari 22, 2021

Man ernstig gewond na klappen van honkbalknuppel op hoofd Colosseumweg

Rotterdam – Een 26-jarige Rotterdam is zaterdagavond omstreeks 20.00 uur ernstig gewond geraakt nadat hij een tankstation aan de Colosseumweg is geslagen met een honkbalknuppel. Het slachtoffer was daar met zijn vriendin aanwezig toen twee mannen kwamen aangelopen en een praatje begonnen te maken. De sfeer sloeg om en er ontstond een vechtpartij. Één van de mannen pakte een honkbalknuppel  en sloeg het slachtoffer er meerdere malen mee op zijn hoofd.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, volgens de politie is zijn toestand kritiek. De twee mannen reden daarna in een auto weg, het is onduidelijk of het slachtoffer en de mannen elkaar kenden. Een beroving van het slachtoffer lijkt vooralsnog uitgesloten. De politie zoekt getuigen van de mishandeling.

 

 

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg