donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Rotterdammer (37) aangehouden na showen van vuurwapen op social media

- advertentie -

Rotterdam – Een 37-jarige Rotterdammer is zaterdagavond door agenten aangehouden nadat hij op social media zijn vuurwapen toonde tijdens een livestream aan zijn volgers. De man voelde zich kennelijk ongrijpbaar want had niet in de gaten dat de politie ook inmiddels meekeek. Tijdens het showen klonk er ook een schot, agenten die inmiddels het adres hadden achterhaald pakten direct door en vielen de woning van de man binnen.

De man is aangehouden en de woning werd doorzocht. Agenten vonden wel hulzen maar geen vuurwapen. De politie doet nader onderzoek naar het filmpje en zal onderzoek om te zien waar het wapen is gebleven.

Foto : Pixabay

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -