zondag, mei 9, 2021
17.7 C
Rotterdam
zondag 9 mei 2021

Verdachten in brand steken auto snel gepakt Snoekstraat Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden voor het in brand steken van een auto aan de Snoekstraat in Rotterdam-West. Het tweetal werd tijdens hun actie gespot door agenten die toevallig aanwezig waren op het dakpark. Ze snelden zich naar hun en probeerden bij de verdachten te komen. Op de Westzeedijk werd de auto waarin de verdachten waren gestapt gezien en werd vervolgens op de Parkkade klemgereden.

Twee verdachten 19 en 20 jaar oud werden aangehouden. Hun actie werd verraden omdat één van hen geen wimpers meer had en brandwonden had opgelopen. De jongens zijn naar het politiebureau gebracht en voor de verwondingen van de verdachte is een ambulance opgeroepen. De auto welke zij in brand hadden gestoken ging volledig in vlammen op, ook een scooter en de ruiten van een woning raakte beschadigd.

Foto : Instagram Politie Delfshaven

View this post on Instagram

Vannacht hebben we twee verdachten gepakt na een heterdaad brandstichting. Tijdens de surveillance op het dakpark zagen collega's dat er in de Snoekstraat een auto in brand gestoken werd. Zij reden op een fietspad en konden niet meteen bij de boeven komen. Na een knal stond de auto al snel volledig in brand. In een auto gaan de verdachten er met hoge snelheid vandoor. Gelukkig konden de collega's het kenteken van de auto lezen. Op de Westzeedijk krijgen wij vervolgens de auto in het zicht waarna we hem op de Parkkade klem konden rijden. Beide verdachten, 19 en 20 jaar oud, konden worden aangehouden. Een van hen had geen wimpers meer en had brandwonden opgelopen. Kortom, deze twee waren er gloeiend bij en zitten vast. De auto ging volledig in vlammen op en daarbij raakte een scooter en meerdere ruiten van woningen beschadigd. Gelukkig raakte, op een verdachte na, niemand gewond. ^MO #heterdaad #brandstichting #pyromaan #Bospolder #politie #brandweer #aanhouding

A post shared by Politie Delfshaven (@pol_delfshaven) on

Related Articles

Politie zoekt getuigen van poging beroving Houdringeweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een poging beroving op de...

Auto raakt te water, omstanders schieten te hulp Noordersingel Berkel en Rodenrijs

0
Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is zondagmiddag ter hoogte van de Noordersingel met de...

Magneetvissers vissen handgranaat op in Rotterdam

0
Rotterdam - Magneetvissers hebben zaterdagmiddag rond 15.30 uur een handgranaat opgevist in de Schie. De...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

CO2-opslag stap dichterbij door toekenning miljardensubsidie

CO2-opslag stap dichterbij door toekenning miljardensubsidie [...]

Linssen: Feyenoord wil door het vuur gaan voor Advocaat

Linssen: Feyenoord wil door het vuur gaan voor Advocaat [...]

Pratto mogelijk niet meer in actie voor Feyenoord

Pratto mogelijk niet meer in actie voor Feyenoord [...]

Rust heerst rond De Kuip na verloren klassieker tegen Ajax

Rust heerst rond De Kuip na verloren klassieker tegen Ajax [...]

Fer maakt moedeloze indruk na nederlaag tegen Ajax

Fer maakt moedeloze indruk na nederlaag tegen Ajax [...]

Stay Connected

9,388FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg