Verdachten in brand steken auto snel gepakt Snoekstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden voor het in brand steken van een auto aan de Snoekstraat in Rotterdam-West. Het tweetal werd tijdens hun actie gespot door agenten die toevallig aanwezig waren op het dakpark. Ze snelden zich naar hun en probeerden bij de verdachten te komen. Op de Westzeedijk werd de auto waarin de verdachten waren gestapt gezien en werd vervolgens op de Parkkade klemgereden.

Twee verdachten 19 en 20 jaar oud werden aangehouden. Hun actie werd verraden omdat één van hen geen wimpers meer had en brandwonden had opgelopen. De jongens zijn naar het politiebureau gebracht en voor de verwondingen van de verdachte is een ambulance opgeroepen. De auto welke zij in brand hadden gestoken ging volledig in vlammen op, ook een scooter en de ruiten van een woning raakte beschadigd.

- Advertisement -

Foto : Instagram Politie Delfshaven

View this post on Instagram

Vannacht hebben we twee verdachten gepakt na een heterdaad brandstichting. Tijdens de surveillance op het dakpark zagen collega's dat er in de Snoekstraat een auto in brand gestoken werd. Zij reden op een fietspad en konden niet meteen bij de boeven komen. Na een knal stond de auto al snel volledig in brand. In een auto gaan de verdachten er met hoge snelheid vandoor. Gelukkig konden de collega's het kenteken van de auto lezen. Op de Westzeedijk krijgen wij vervolgens de auto in het zicht waarna we hem op de Parkkade klem konden rijden. Beide verdachten, 19 en 20 jaar oud, konden worden aangehouden. Een van hen had geen wimpers meer en had brandwonden opgelopen. Kortom, deze twee waren er gloeiend bij en zitten vast. De auto ging volledig in vlammen op en daarbij raakte een scooter en meerdere ruiten van woningen beschadigd. Gelukkig raakte, op een verdachte na, niemand gewond. ^MO #heterdaad #brandstichting #pyromaan #Bospolder #politie #brandweer #aanhouding

A post shared by Politie Delfshaven (@pol_delfshaven) on

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Man draait gaskraan open en schreeuwt ‘Allahu akbar’: Grootschalige inzet hulpdiensten in Rotterdam

Schiedam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een man in een woning de gaskraan opengedraaid...

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...