zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Vluchtauto dodelijke steekpartij Langeplaat Rozenburg teruggevonden

- advertentie -

Rozenburg – Agenten hebben zaterdagmiddag de vluchtauto teruggevonden die was gebruikt bij de dodelijke steekpartij aan de Langeplaat in Rozenburg. Op donderdagavond ontstond er op de parkeerplaats naast de Lidl een ruzie waarbij een 17-jarige jongen om het leven kwamen nadat hij meerdere keren met een mes was gestoken.

Bij de politie was bekend dat de verdachten in een zwarte Mercedes waren weggereden. De auto werd vervolgens door agenten tijdens de surveillance teruggevonden in Rozenburg. De politie heeft een 18-jarige verdachte aangehouden, zijn rol bij de steekpartij wordt momenteel nog onderzocht. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht op sporen. Het onderzoek naar de andere inzittenden loopt nog.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -