donderdag, januari 21, 2021

Vluchtauto dodelijke steekpartij Langeplaat Rozenburg teruggevonden

Rozenburg – Agenten hebben zaterdagmiddag de vluchtauto teruggevonden die was gebruikt bij de dodelijke steekpartij aan de Langeplaat in Rozenburg. Op donderdagavond ontstond er op de parkeerplaats naast de Lidl een ruzie waarbij een 17-jarige jongen om het leven kwamen nadat hij meerdere keren met een mes was gestoken.

Bij de politie was bekend dat de verdachten in een zwarte Mercedes waren weggereden. De auto werd vervolgens door agenten tijdens de surveillance teruggevonden in Rozenburg. De politie heeft een 18-jarige verdachte aangehouden, zijn rol bij de steekpartij wordt momenteel nog onderzocht. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht op sporen. Het onderzoek naar de andere inzittenden loopt nog.

 

Related Articles

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Verdachte branden Roer Capelle aan den IJssel bekent schuld

0
Capelle aan den IJssel - De 35-jarige verdachte van de branden in Capelle aan den...

Gemeentemedewerkster Den Haag aangehouden voor diefstal van ruim zes ton

0
Den Haag - De recherche heeft op woensdag 30 december 2020 een 30-jarige Haagse vrouw...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg