maandag, januari 25, 2021

8 jaar cel en TBS voor vrouw die 73-jarige buurman doodstak Cliostraat Rotterdam

De 52-jarige Rotterdamse vrouw die begin maart haart 73-jarige buurman doodstak in de Rotterdamse Cliostraat heeft van Openbaar Ministerie te horen gekregen dat er 8 jaar cel tegen haar wordt geëist. De vrouw zou verhaal zijn gaan halen bij haar buurman of een roddel die rondging. Aangekomen bij het slachtoffer stak ze hem vrijwel direct dood.

De vrouw ging terug naar haar woning en belde zelf de politie dat er wat ergs was gebeurd. Opgeroepen hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. Het Openbaar ministerie spreekt van moord, dit blijkt uit het feit dat zij direct een mes had meegenomen toen ze verhaal ging halen. Ze zou daarnaast verschillende keren met de politie en hulpverleningsinstanties hebben gebeld dat ze haar buurman om het leven wilde brengen.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

1 REACTIE

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg