zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

8 jaar cel en TBS voor vrouw die 73-jarige buurman doodstak Cliostraat Rotterdam

- advertentie -

De 52-jarige Rotterdamse vrouw die begin maart haart 73-jarige buurman doodstak in de Rotterdamse Cliostraat heeft van Openbaar Ministerie te horen gekregen dat er 8 jaar cel tegen haar wordt geëist. De vrouw zou verhaal zijn gaan halen bij haar buurman of een roddel die rondging. Aangekomen bij het slachtoffer stak ze hem vrijwel direct dood.

De vrouw ging terug naar haar woning en belde zelf de politie dat er wat ergs was gebeurd. Opgeroepen hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. Het Openbaar ministerie spreekt van moord, dit blijkt uit het feit dat zij direct een mes had meegenomen toen ze verhaal ging halen. Ze zou daarnaast verschillende keren met de politie en hulpverleningsinstanties hebben gebeld dat ze haar buurman om het leven wilde brengen.

- Advertisement -
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -