Arrestatieteam houdt berovers aan in woning Arrheniusweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een zwaarbewapend arrestatieteam van de politie is dinsdagmiddag een woning aan de Arrheniusweg in Rotterdam binnengevallen. De politie viel de flat binnen omdat er eerder op de middag een gewapende beroving had plaatsgevonden. De politie pakte niet met halve maatregelen uit en liet het Team Parate Eenheid en een team van de Dienst Speciale Interventies ter plaatse komen.

Eenmaal in de flat hield de politie twee verdachten aan, ze zijn overgebracht naar het bureau. De agenten zijn nog op zoek naar een derde. De mannen zouden een man hebben geprobeerd te beroven van zijn een telefoon. Na de beroving vluchtten zij de flat in.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd