vrijdag, januari 22, 2021

Arrestatieteam houdt berovers aan in woning Arrheniusweg Rotterdam

Rotterdam – Een zwaarbewapend arrestatieteam van de politie is dinsdagmiddag een woning aan de Arrheniusweg in Rotterdam binnengevallen. De politie viel de flat binnen omdat er eerder op de middag een gewapende beroving had plaatsgevonden. De politie pakte niet met halve maatregelen uit en liet het Team Parate Eenheid en een team van de Dienst Speciale Interventies ter plaatse komen.

Eenmaal in de flat hield de politie twee verdachten aan, ze zijn overgebracht naar het bureau. De agenten zijn nog op zoek naar een derde. De mannen zouden een man hebben geprobeerd te beroven van zijn een telefoon. Na de beroving vluchtten zij de flat in.

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg