donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Stille tocht voor doodgestoken Musheraldo in Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Ruim 200 mensen hebben afgelopen avond meegelopen in een stille tocht ter nagedachtenis aan de 17-jarige doodgestoken Musheraldo. De tiener werd afgelopen woensdag op een parkeerplaats aan de Langeplaat voor een flat neergestoken na een ruzie. Reanimatie en zelfs een operatie ter plekke mocht niet meer baten. De stille tocht was eerder aangekondigd voor komende vrijdag, maar vond uiteindelijk maandagavond plaats.

Jongeren, familieleden en buurtbewoners verzamelden omstreeks 19.00 uur op het Raadhuisplein nabij het stadskantoor en liepen daarna in menigte naar de parkeerplaats. Sommige aanwezigen hadden tijdens de toch bloemen bij zich en legden deze uiteindelijk op de plek van overlijden neer. Als eerbetoon werd er aan het einde van toch geklapt.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -