16 jaar cel geëist tegen moordenaar vlogger Parsa010 in Rotterdam Ommoord

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het Openbaar Ministerie heeft in een hoger beroep zestien jaar cel geëist tegen de 27-jarige Sidar D. uit Dordrecht, hij wordt ervan verdacht de moord op de vlogger Parsa 010 te hebben gepleegd. Op 28 mei 2017 schoot hij in Rotterdam Ommoord de 21-jarige Parsa Maboud dood tijdens een barbeque met zijn vrienden.

De rechtbank acht de moord op Parsa bewezen maar legde eerder elf jaar cel op, dit omdat het slachtoffer de verdachte over een langere periode zou hebben geïntimideerd en bedreigd. Het OM was het daar niet mee eens en in ging hoger beroep. Volgens hen is er sprake geweest van een kille afrekening, de verdachte heeft in dit geval voor eigen rechter gespeeld. Het hof doet op 22 oktober uitspraak in de zaak.

Lees verder : Dode bij schietpartij Paardebloem Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd