vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Man (18) ernstig gewond na schietpartij PJ Troelstralaan Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een 18-jarige man is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op een parkeerplaats op de P.J Troelstralaan in Schiedam werd neergeschoten. Hij was zo ernstig gewond dat hij ter plekke is gereanimeerd.

De man is volgens de politie in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een groot plaats delict gemaakt en doet ter plekke sporenonderzoek. Een 21-jarige Vlaardinger, die ervan wordt verdacht de schutter te zijn, heeft zichzelf een paar uur later gemeld bij het politiebureau.

Foto’s : Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -