Politie arresteert autodief na hoge snelheidsachtervolging door regio

Date:

Deel bericht:

Maassluis, regio – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een autodief aangehouden na een achtervolging door de regio, waarbij snelheden tot boven de 200 km per uur werden behaald.

De eigenaar van de auto hoorde rond 23.15 uur een auto. Het was een onaangename verrassing toen hij plots zijn eigen auto zag wegrijden. Hierop belde de man direct de politie.

- Advertisement -

Verschillende eenheden hielden de doorgaande wegen in de gaten. Op de A20 bij het Kethelplein werd de auto gezien, waarna de achtervolging werd ingezet. De auto reed in eerste instantie naar Delft, maar reed daarna weer terug naar Rotterdam en vervolgens naar Gouda.

Bij Gouda keerde de verdachte weer en ging de snelweg weer op richting Rotterdam. Tijdens de achtervolging werden snelheden tot boven de 200 kilometer per uur behaald. Ter hoogte van Moordrecht wisten agenten het voertuig klem te rijden.

De bestuurder werd aangehouden en deze wordt vervolgd voor diefstal. Daar bovenop heeft de verdachte meerdere bekeuringen voor diverse verkeersovertredingen ontvangen en is het rijbewijs ingevorderd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...