Verwarde man gooit met dakpannen en valt naar beneden Rodenrijselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmorgen een verwarde man aangehouden nadat hij op de Rodenrijselaan in Rotterdam dakpannen naar beneden aan het gooien was. De man viel uit eindelijk van een balkon af en is door een ambulance onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd gealarmeerd door buurtbewoners omdat de man flink aan het gillen was, hij liep over de daken van het woonblok, sloeg dingen kapot en gooide uiteindelijk ook dakpannen naar beneden. Een arrestatieteam, een hoogteteam en een korpsonderhandelaar kwamen ter plaatse om te proberen de man tot bedaren te brengen.

- Advertisement -

Toen de man van het ene balkon naar het andere balkon wilde springen ging het mis en viel hij naar beneden. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd