maandag, januari 18, 2021

Schietpartij op auto Melanchtonweg Rotterdam was poging moord

Rotterdam – Een jonge vrouw en een man zijn op maandag 7 september aan de dood ontsnapt nadat hun auto op de Melanchtonweg in Rotterdam-Overschie onder vuur werd genomen. Het tweetal reed net onder het metroviaduct waarop zij werden klemgereden door andere voertuigen en het vuur vanuit een Volvo op hen werd geopend.

Een vrouw welke op de achterbank lag te slapen kreeg niets mee van het schietincident, de man die achter het stuur zat stapte uit en zette het op een lopen om aan de kogelregen te ontkomen. De Volvo met daarin de schutter ging ervandoor in de richting van de Wilgenplaslaan. Niet veel later kwam de auto terug en reed weer langs de beschoten KIA. De politie beschouwd het incident als poging tot Moord aldaar er van dichtbij is geschoten op het voertuig.

De politie heeft onlangs een 26-jarige verdachte aangehouden, maar er zijn meerdere personen betrokken geweest. Op de overige verdachten wordt nog jacht gemaakt. De politie verzoekt getuigen om zich te melden, zo liep er op de parkeerplaats een vrouw met een kinderwagen en was er een Volkswagen Up te zien. Deze mogelijke getuigen hebben zich nog niet gemeld bij de politie.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam -  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist....

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg