Politie praat met getrokken wapens inzittenden uit auto Bingleystraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hebben donderdagmiddag op de Bingleystraat in Rotterdam een auto langs de kant gezet na een melding van een mogelijk vuurwapen. Agenten gingen naar de auto op zoek omdat de melder aangaf dat er mogelijk een vuurwapen was gezien, de auto werd gestopt en met getrokken wapens werden de vijf inzittenden uit de auto gepraat.

De mannen werden één voor één uit de auto gehaald en daarna gefoullieerd. Tot zover bekend werd er geen vuurwapen in het voertuig aangetroffen. Een omstander welke zich met de staande houding bleef bemoeien is aangehouden voor belemmering van de politieagenten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd