maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Vrouw steekt middelvinger op en scheurt ervandoor A4 Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen  – Politieagenten hebben woensdag 14 oktober op de A4 bij Vlaardingen het rijbewijs ingevorderd van een 25-jarige vrouw uit Rotterdam. De vrouw werd op de A4 bij Leiderdorp gespot met een snelheid van 140km/u waarop zij besloten de vrouw een volgteken te geven. De vrouw negeerde het volgteken en ook de blauwe zwaailichten hielpen niet mee om haar tot volgen te dwingen. Ze stak haar middelvinger op en vervolgde met hoge snelheid haar weg.

De vrouw kon uiteindelijk met behulp van meerdere politievoertuigen ter hoogte van de afrit Vlaardingen worden ingesloten. De agenten hebben bij de vrouw een drugstest af te nemen welke positief bleek te zijn. De bestuurster erkende ook wiet en ketamine gebruikt te hebben.

De vrouw kreeg naast het proces verbaal voor het te hard rijden, ook een bekeuring voor het niet opvolgen van een volgteken van de politie en het rijden onder invloed. Haar rijbewijs is ingevorderd en opgestuurd naar het CBR.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -