maandag, januari 18, 2021

Vrouw steekt middelvinger op en scheurt ervandoor A4 Vlaardingen

Vlaardingen  – Politieagenten hebben woensdag 14 oktober op de A4 bij Vlaardingen het rijbewijs ingevorderd van een 25-jarige vrouw uit Rotterdam. De vrouw werd op de A4 bij Leiderdorp gespot met een snelheid van 140km/u waarop zij besloten de vrouw een volgteken te geven. De vrouw negeerde het volgteken en ook de blauwe zwaailichten hielpen niet mee om haar tot volgen te dwingen. Ze stak haar middelvinger op en vervolgde met hoge snelheid haar weg.

De vrouw kon uiteindelijk met behulp van meerdere politievoertuigen ter hoogte van de afrit Vlaardingen worden ingesloten. De agenten hebben bij de vrouw een drugstest af te nemen welke positief bleek te zijn. De bestuurster erkende ook wiet en ketamine gebruikt te hebben.

De vrouw kreeg naast het proces verbaal voor het te hard rijden, ook een bekeuring voor het niet opvolgen van een volgteken van de politie en het rijden onder invloed. Haar rijbewijs is ingevorderd en opgestuurd naar het CBR.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg