maandag, mei 17, 2021
11 C
Rotterdam
maandag 17 mei 2021

Kitten in dichtgeknoopte tas gedumpt bij container op Crooswijkseweg in Rotterdam

Rotterdam – Een jonge onschuldige kitten van slechts vijf weken oud. De droom voor velen, maar toch nam iemand de beslissing om het beestje in een tas te stoppen en bij een vuilcontainer te gooien. Het dierenopvangcentrum deelde het bizarre voorval op facebook.

Het gebeurde op de Crooswijkseweg in Rotterdam. Het dierenopvangcentrum Vlaardingen heeft zich ontfermd en heeft er geen woorden voor:

“Moet je je eens voorstellen dat je zo’n klein lijfje oppakt, een plastic tas uit de kast pakt en het kleintje erin stopt. Om te voorkomen dat hij eruit klimt, knoop je de tas natuurlijk dicht. Je doet je jas aan en je loopt met de tas met daarin een kleintje die ‘mieuw mieuw mieuw’ schreeuwt naar een container, je gooit de tas neer en je gaat weer lekker terug naar binnen waar het warm is.”

Volgens het opvangcentrum is het beestje op tijd gered. Zij laten weten dat de kitten die zij Appie hebben genoemd, veilig en warm bij een gastgezin zit.

Overspoeld met reacties
Het dierenopvangcentrum is na het bericht overspoeld met reacties. Ook door mensen die Appie graag willen adopteren. Het opvangcentrum zegt dat adopteren of reserveren nog niet mogelijk is. Appie is vermoedelijk te vroeg bij zijn moeder weggehaald en moet daarom nog meer leren bij het gastgezin.

“Het is nu echter nog veel te vroeg om hem te herplaatsen of te reserveren. Als het zo ver is dat hij herplaatst kan worden, dan komt hij op www.ikzoekbaas.nl te staan, en de plaatsing gaat dan via onze collega’s in Gouda. Maar dit kan nog wel een paar weken duren. Laten we eerst maar zorgen dat hij een stukje groter wordt.”

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Thorbeckeweg Dordrecht

0
Dordrecht - Een man is zondagmiddag zwaargewond aangetroffen in het portiek van een flat aan...

Zwaargewonde na botsing tegen trampaal Varkenoordseviaduct Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist is zondagmiddag zwaargewond geraakt door een éénzijdig ongeval op het Varkenoordseviaduct...

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Vrouw van tas beroofd op parkeerplaats aan Kromme Zandweg

Vrouw van tas beroofd op parkeerplaats aan Kromme Zandweg [...]

Feyenoord teleurgesteld in binnendringende supporters

Feyenoord teleurgesteld in binnendringende supporters [...]

Ook Malta en Roemenië skippen ceremonie songfestival

Ook Malta en Roemenië skippen ceremonie songfestival [...]

Bestuurder rijdt tegen trampaal; zwaargewond naar ziekenhuis

Bestuurder rijdt tegen trampaal; zwaargewond naar ziekenhuis [...]

Ook coronabesmetting binnen IJslandse bubbel op songfestival

Ook coronabesmetting binnen IJslandse bubbel op songfestival [...]

Stay Connected

9,395FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg