Kitten in dichtgeknoopte tas gedumpt bij container op Crooswijkseweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een jonge onschuldige kitten van slechts vijf weken oud. De droom voor velen, maar toch nam iemand de beslissing om het beestje in een tas te stoppen en bij een vuilcontainer te gooien. Het dierenopvangcentrum deelde het bizarre voorval op facebook.

Het gebeurde op de Crooswijkseweg in Rotterdam. Het dierenopvangcentrum Vlaardingen heeft zich ontfermd en heeft er geen woorden voor:

- Advertisement -

“Moet je je eens voorstellen dat je zo’n klein lijfje oppakt, een plastic tas uit de kast pakt en het kleintje erin stopt. Om te voorkomen dat hij eruit klimt, knoop je de tas natuurlijk dicht. Je doet je jas aan en je loopt met de tas met daarin een kleintje die ‘mieuw mieuw mieuw’ schreeuwt naar een container, je gooit de tas neer en je gaat weer lekker terug naar binnen waar het warm is.”

Volgens het opvangcentrum is het beestje op tijd gered. Zij laten weten dat de kitten die zij Appie hebben genoemd, veilig en warm bij een gastgezin zit.

Overspoeld met reacties
Het dierenopvangcentrum is na het bericht overspoeld met reacties. Ook door mensen die Appie graag willen adopteren. Het opvangcentrum zegt dat adopteren of reserveren nog niet mogelijk is. Appie is vermoedelijk te vroeg bij zijn moeder weggehaald en moet daarom nog meer leren bij het gastgezin.

“Het is nu echter nog veel te vroeg om hem te herplaatsen of te reserveren. Als het zo ver is dat hij herplaatst kan worden, dan komt hij op www.ikzoekbaas.nl te staan, en de plaatsing gaat dan via onze collega’s in Gouda. Maar dit kan nog wel een paar weken duren. Laten we eerst maar zorgen dat hij een stukje groter wordt.”

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Aanhouding na aantreffen versnijdingspand Van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - Op vrijdagmiddag 19 april heeft de politie in een woning aan de Van Adrichemweg een versnijdingspand...

Zeiljacht loopt op de blokken, twee personen gered Maasvlakteboulevard Maasvlakte

Maasvlakte Rotterdam - Zaterdagochtend 20 april rond 11.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Vanmorgen is er een zeiljacht...