Dode en zwaargewonde na schietpartij bij winkelcentrum in Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – Zaterdag 17 oktober heeft er rond 15.15 uur een schietpartij plaatsgevonden op de Vechtstraat in Ridderkerk. Hierbij zijn een dode en zwaargewonde gevallen.

De schietpartij vond plaats op het parkeerterrein van de Dirk van den Broek-supermarkt. Een auto werd beschoten. De beschoten auto reed daarna door naar de Oostdijk. Hulpdiensten troffen in de auto twee zwaargewonde mannen aan, waarvan één is komen te overlijden.

De dader was voortvluchtig en de politie is een groot onderzoek gestart. De politie roept eventuele getuigen of mensen die andere bruikbare informatie hebben om contact op te nemen. U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of op 0800-7000.

De politie meldt dat er een 33-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Rotterdam zijn aangehouden als verdachten voor de schietpartij, wat hun rol hierbij is geweest is nog onbekend.

- Advertisement -

Gerelateerd