zondag, maart 7, 2021

Auto’s gestolen bij woning inbraak Ajaxstraat Rotterdam, verdachten aangehouden

Rotterdam – Agenten hebben zondagmorgen 18 oktober twee 27-jarige Rotterdammers aangehouden nadat zij in een auto reden die gestolen bleek te zijn. De auto viel in de buurt van de Pretorialaan op nadat de ANPR (Automatic Number Plate Recognition; automatische kentekenplaat herkenning) van een politievoertuig de auto als gestolen aanmerkte.

De auto was diezelfde nacht in de Ajaxstraat samen met nog een andere auto en een iPad gestolen. De eigenaar deed zondagmorgen aangifte en de kentekens van de twee personen auto’s een Kia Cee D en een Nissan Note, werden in het ANPR-systeem vermeld als gestolen. De bestuurder en de bijrijder zijn aangehouden door de politie, zij zitten vast en worden verhoord. Één van de verdachten was in het bezit van vals geld, ook dit is in beslag genomen.

De politie is nog opzoek naar de grijze Kia Cee D. Vermoedelijk is de auto ergens in Rotterdam neergezet. Ziet u een grijze Kia staan en herkent u hem niet als een auto die bij u in de wijk hoort, bel dan 0900-8844.

 

 

Related Articles

Politie op zoek naar mogelijke uithaler in Waalhavengebied Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag urenlang op zoek...

Man zwaargewond onderaan flat aangetroffen Palsterkamp Rotterdam

0
Rotterdam - Omstanders hebben in de nacht van zaterdag op zondag op het Palsterkamp aan...

Twee zwaargewonden bij steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de hoek van de 1e Middellandstraat met de Duivenvoordestraat...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg